Schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf omgeving Dordrecht

Lagerwaard als schoonmaakbedrijf verzorgt al bijna 10 jaar schoonmaakdiensten voor bedrijven, instellingen en verenigingen in de regio's Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Breda. Schoonmaakdiensten van algemene aard worden door ons ondersteund door een werkschema op maat en met zorg uitgevoerd.

 

 

Glazenwasser | Ramen Zemen

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat ervaren glazenwassers kan inzetten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Lagerwaard verzorgd het ramen zemen voor bedrijven, verenigingen en instellingen in de regio Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Breda. Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden.

Traditionele Glazenwasser | Ramen wassen met telescoopsteel

Een traditionele glazenwasser zeemt de ramen met traditioneel gereedschap en een ladder. Deze wijze van ramen zemen is mogelijk tot een bepaalde hoogte. Het grote voordeel is dat de glazenwasser extra aandacht kan besteden aan de kozijnen en vensters door deze schoon te maken.

Voor het wassen van ramen die moeilijk bereikbaar zijn of op te grote hoogte zitten is er de mogelijkheid om gebruik te maken van telescoopbewassing. Dit is het ramen wassen met een telescoopsteel en gedemineraliseerd water. Deze methode is veilig voor de glazenwasser en heeft het grote voordeel dat de ramen langer schoon blijven. Er blijven immers geen zeepresten achter die vervolgens vuil kunnen vasthouden.

Glazenwasser

Glazenwasser met een hoogwerker

Ramen zemen op grote hoogtes (hoger dan 14 meter) gebeurd in de regel met behulp van een hoogwerker. Ook grondige reiniging en het in de was zetten van kozijnen gebeurd vaak vanuit een hoogwerker. Voor ieder object zal afzonderlijk moeten worden bepaald welk type hoogwerker het beste inzetbaar is. Uiteraard laten wij graag onze ervaring hierin

 

Overlast van Spinnen | Groene Aanslag

Heeft u veel last van spinnen of groene aanslag? Wij kunnen u helpen door preventief te spuiten tegen spinnen of groene aanslag.

Wij hebben een middel om spinnen te verjagen en u te verlossen van de vieze vervuiling die spinnen veroorzaken. Het product dat wij gebruiken is:

  • veilig voor mensen, planten en dieren.
  • 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig. Er is dus geen spuitlicentie nodig.
  • Geeft geen belasting voor het grondwater.
  • Is in water oplosbaar en vlekt niet.
  • Zorgt voor langer behoud van uw schilderwerk.

Als u last heeft van spinnen of groene aanslag dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Algemene Schoonmaakdiensten

Schoonmaak is veelomvattend en er zijn veel soorten schoonmaakdiensten denkbaar. Vertegenwoordigd u een bedrijf, vereniging of instelling en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor facilitaire dienstverlening dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.