Schoonmaak | Vloeren

Lagerwaard Inrichting en Onderhoud is ontstaan in de rol als schoonmaakbedrijf voor bedrijven, VvE en instellingen in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Breda. Schoonmaakwerkzaamheden zoals glazenwasserij, tegelreiniging, chemische reiniging van vloeren, hogedrukreiniging en periodieke schoonmaken van hallen en portieken staan aan de basis van onze diensten. Uiteraard realiseren wij ons dat niet iedere schoonmaak hetzelfde is en wij zullen altijd streven naar een schoonmaakschema dat het beste bij uw wensen past. Naast reguliere schoonmaak zijn wij ook een ideale partner op het gebied van specialistisch vloeronderhoud van marmer, natuursteen en parket. 

Schoonmaakbedrijf Dordrecht en omstreken

Lagerwaard verricht als schoonmaakbedrijf al bijna 10 jaar schoonmaakdiensten voor bedrijven, verenigingen en instellingen in de regio Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Breda. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf van hoge kwaliteit en met expertise op het gebied van schoonmaakdiensten dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen schoonmaakdiensten van algemene aard, zoals:

  • Periodieke Schoonmaak in gemeenschappelijke ruimtes van bedrijven, verenigingen en instellingen
  • Ramen zemen door ervaren glazenwassers
  • spuiten tegen groene aanslag, spinnen, e.d.
  • Het schoonmaken van vloeren en specialistisch vloeronderhoud

Niet voor iedere situatie is dezelfde aanpak of hetzelfde resultaat gewenst, dus is het van belang dat uw wensen en verwachtingen goed in kaart worden gebracht om vervolgens een passend schoonmaakschema te kunnen opstellen. Een kennismakingsgesprek en offerte zijn uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

Vloeren

Het schoonmaken, onderhouden en renoveren van vloeren hebben wij tot een specialisme ontwikkeld. Voor het renoveren van marmeren en natuursteen vloeren hebben wij, aanvullend op de informatie op deze website, een externe website. Op www.marmeren-vloer.nl vindt u uitgebreide informatie die u verder kan helpen met uw vragen over marmeren en kalkhoudende natuursteen vloeren. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer van hoogwaardig eiken of een professioneel gelegde PVC vloer dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. U bent welkom om een afspraak te maken voor onze showroom. 

 

De klant aan het woord

  • Voor het slijpen en polijsten van marmeren en natuursteen vloeren worden wij beoordeeld via... Lees meer
    Lagerwaard

  • Op vakkundige wijze heeft dit bedrijf bij ons de houten vloer geschuurd, gepolijst, op kleur... Lees meer
    A. Kaptein